Vi har flera olika samlingar du är välkommen till eller kan engagera dig i!

Gudstjänster
Våra gudstjänster har vi på söndagar klockan 11.00, nästan alla söndagar om året. Vår pastor Pehr Hellberg predikar oftast, vi är flera som hjälps åt att leda eller medverka i gudstjänsten. Det blir musik och ibland nattvard.

Söndagsskola för barn
Under tiden vi har gudstjänst har vi en egen samling för barnen. Ibland blir det pyssel, andra gånger kanske vi skapar en film eller så får alla lyssna på en berättelse som vi pratar om efteråt. Det är lite olika vad vi gör, men det är alltid roligt att träffas!

Körer
Vi tycker om musik och har några olika körer du kan anmäla dig eller ditt barn till. På vår sida om körerna ser vilka körer som finns och när de övar.

Onsdagssamling
Varannan onsdag klockan 13.00 (onsdag i ojämna veckor) är alla som har möjlighet att ses på dagtid välkomna. Då har vi en samling för dig som är nyfiken, vill prata om viktiga ämnen och som tycker om att fika.

Onsdagsmässa
På onsdagskvällar klockan 18.00 är det mässa i kyrkan, vi delar glädje och bekymmer med Gud och varandra och vi delar även nattvard.

Språkcafé
Om du vill lära dig mer svenska och träffa människor från olika länder och kulturer då är du välkommen till vårt språkcafé. Vi fikar, pratar och lär känna varandra och varandras likheter och olikheter. Vi ses på torsdagar klockan 13.00-14.30.

Korv & musik
I kyrkan har vi ett eget husband, de heter Enskede snickeri och spelar två till fyra gånger per termin i kyrkans bakficka. Oftast en lördag kl 19.00 i slutet av månaden. Som bonus bjuder bandet dessutom ofta med sig en gästartist. Den samlingen kallar vi Korv & musik för att vi i all enkelhet säljer korv med bröd, lyssnar till god musik och så brukar kvällens konferencier Richard sätta ihop ett klurigt musikquizz att försöka lösa under kvällens gång.

Alphakurs
Om du är nyfiken och vill lära dig mer om kristen tro så kommer möjligheten att finnas i höst. Alphakurs är en grundkurs i kristen tro. Vi börjar med att äta kvällsmat tillsammans, därefter pratar vi om kvällens föredrag och ställer frågor som vi hjälps åt att besvara. Onsdagarna den 20/9, 27/9, 11/10, 18/10 och 25/10 ses vi.